Duurzaam picknicken in het park ? Picknick Plein Public in het Romain De Vidt...
Opleidingen & Workshops
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Vrijdag 26 april 2019 (van 0u00 tot 23u59)

/

Parklaan 00

9100 Sint-Niklaas

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Duurzaam picknicken in het park ?
Solidair, duurzaam en bewust lunchen op Picknick Plein Public – vrijdag 26 april 2019 in het Romain De Vidtspark
Op vrijdag 26 april van 11.30 uur tot 13.30 uur vindt er een solidaire en duurzame picknick plaats in het stadspark van Sint-Niklaas. Deze activiteit in de middagpauze wordt aangeboden door Broederlijk Delen, Oxfam-Wereldwinkels Sint-Niklaas, Solidagro, Welzijnszorg Oost-Vlaanderen, Odisee Hogeschool en de stad Sint-Niklaas.
In het kader van WereldToekomstDag (#WTD) organiseren wij voor de tweede keer een Picknick Plein Public. Deze keer richten we ons specifiek op leerlingen van de derde graad en leerkrachten. Picknick Plein Public is niet zomaar een picknick. Ongelijkheid, duurzaamheid, solidariteit en voedselverspilling staan centraal. Je kan er al picknickend je blik op de wereld richten en genieten van animatie en muziek.
Onze picknick van 5 EUR per pakket bevat lokale, duurzame en eerlijke ingrediënten maar is vooral heel lekker! We willen de deelnemers laten proeven van gezonde en originele lunchalternatieven met seizoensgroenten en hen laten stilstaan bij de herkomst van hun middagmaal.
Het duurzame lunchpakket kan je bestellen via www.picknickpleinpublic.be vanaf 15 maart.
‘Save the date’ en kom op vrijdag 26 april 2019 tussen 11.30 uur en 13.30 uur samen met je leerlingen en collega’s naar het stadspark in Sint-Niklaas !

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker