Pomona, open boerderijbezoek
Evenementen > Rondleidingen
ZONDAG
5
MEI

Zondag 5 mei 2019

Van 11u00 tot 17u00

Bralstraat 3

9130 Verrebroek (Beveren)

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Bomen op de akkers!? Als het van de Pomona landbouwers afhangt hoe meer hoe liever. Boslandbouw zorgt voor ons eten én herstelt de natuurlijke balans tussen grond en omgeving. En dat is broodnodig om om te gaan met de klimaatveranderingen.

Wase consumenten sloegen de handen in elkaar met François en richtten begin 2018 coöperatief boslandbouwbedrijf Pomona op. Ondertussen zorgt de boerderij al bijna 1 jaar lang voor eigen lokale, gezonde en duurzame voeding. Rechtstreeks van boer tot bord. Zonder groothandel of winkel.

Zo krijgen de landbouwers een faire prijs voor hun producten. De consumenten kopen duurzame, eerlijke en lokale voeding met respect voor mens, dier en natuur.

We leiden je rond op de Pomona boerderij terwijl je meer te weten komt over boslandbouw, vertellen je meer over Pomona en hoe je mee kan doen. Tijdens je bezoek kun je genieten van Pomona hapjes en kun je producten en oogst van de boerderij kopen. En je kinderen? Die trappen ondertussen een balletje en verkennen het boerderijleven.

Meer info binnenkort op de website: www.pomonacoop.be
Meer weten over korte keten? www.weekvandekorteketen.be

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker