Vasaloppet@home t.v.v. Kom op tegen Kanker
Eten & Drinken
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zondag 3 maart 2019 (van 10u00 tot 22u30)

/

Campus Blairon 800

2300 Turnhout

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Ja Ja, je hebt het goed gelezen. Er zijn enkele zotte mensen die de Zweedse, 90km lange langlaufwedstrijd durven aan te gaan.

Door het waanzinnige idee van één van onze docenten in Thomas More te Turnhout, gaan we met 22 leden deelnemen aan de Vasaloppet. Zowel studenten, docenten als externen: Team 22.

De VASALOPPET is de oudste en grootste langlaufwedstrijd ter wereld en vindt plaats in Zweden. Honderdduizenden atleten staan op 3 maart klaar om het 90km lange traject van Sälen naar Mora af te leggen. Het is een race, met de klassieke langlauf techniek, die langs een magisch landschap loopt, gevolgd door 2 miljoen televisiekijkers in Zweden alleen.

Met dit te gekke idee steunen het goede doel KOM OP TEGEN KANKER. Dit omdat er onder onze 22 deelnemers verschillende mensen zitten met een verhaal rond kanker. Een verleden hebben, er nu zelf mee kampen of een naaste die deze ziekte heeft.

Om het inzamelbedrag zo groot mogelijk te maken, organiseren we op zondag, 3 maart een hele dag activiteiten op de campus. Hier kan je genieten van een brunch, een Zweedse avondmaal, randactiviteiten, een tombola, en het belangrijkste: Je kan Team 22 live volgen!

Voor meer informatie kan je terecht op onze website.
Je kan je van te voren inschrijven maar dit is niet verplicht.
Je bent de dag zelf ook nog welkom!

Facebookevenement: https://www.facebook.com/events/1016443808554238/


Volg Team 22 en Kom op tegen Kanker!
Tot dan!!

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker