Marchee Magiek t.v.v. De Warmste Week
Evenementen > Beurzen & Markten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zondag 9 december 2018 (van 11u00 tot 20u00)

/

Ter Donkt 6

8540 Deerlijk

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Na een meer dan hartverwarmende Wood For Life in 2016 slaan we met Cras dit jaar opnieuw de handen in elkaar voor een tweede editie, deze keer onder de naam Marchee Magiek. Dit op zondag 9 december 2018.

Voor Marchee Magiek wordt geen enkele kerstbal, kerstboom, slinger en lichtslinger gespaard… en toveren we onze magazijnen opnieuw om tot één van de meest magische en betoverende kerstmarkten van West-Vlaanderen.

Je geniet er met vrienden en familie van een gezellige namiddag en/of avond met heerlijke lekkernijen in onze diverse drank- en eetstandjes. Daarbovenop kan je heel wat leuke zelfgemaakte cadeautjes en gadgets kopen in o.a. ons Cras Marktkraam. Dit alles met een sfeervolle muzikale omkadering en heel wat leuke animatie voor jong en oud.

Minstens even belangrijk is dat ook dit jaar alle opbrengsten van onze kerstmarkt integraal gaan naar Kom Op Tegen Kanker. We kennen allemaal wel iemand in onze omgeving die met deze ziekte geconfronteerd wordt. Dit raakt ons telkens opnieuw heel diep en vinden dat we niet genoeg kunnen doen om deze mensen te steunen en ons steentje bij te dragen. Wij doen dit onder de vorm van Marchee Magiek.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker