Bio-Ecomarkt
Evenementen > Beurzen & Markten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zondag 16 september 2018 (van 14u00 tot 18u00)

/

Markt 1

9800 Deinze

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Op zondag 16 september 2018 van 14u tot 18u organiseert Groen-Deinze opnieuw haar jaarlijkse Bio-Ecomarkt op het Sint-Poppoplein in Deinze. Je kan je informeren, het gezicht achter het product zien, de sfeer opsnuiven en genieten van een gezellig biocafé.

Eddy Donné: “Door naar de bio-ecomarkt te komen, kan je kennis maken met producenten en winkeliers die het opnemen voor de biolandbouw, voor ecologisch wonen en leven en voor de natuur in het algemeen. De Deinse bevolking kan met een aankoop meteen ook een steentje bijdragen tot een duurzame aarde en een beter klimaat.”

Martijn Bruneel: “Dit jaar zijn er enkele nieuwe dingen op de Ecomarkt langs de Leie. De interactie tussen standhouders en bezoekers kan soms tot mooie ideeën, plannen en realisaties leiden. Om het geheel wat op te vrolijken, komt een duo uit Deinze, die een eigen repertoire brengt. Je kan mee zingen en dansen !

Mieke Roelens: “Momenteel zijn er 20 standhouders ingeschreven. Een korte keten-project is er met Greenfeet, een foodtruck die ecologische hapjes serveert recht vanuit de permacultuurtuin. Traditiegetrouw zal de Wereldwinkel aanwezig zijn met fairtrade voedingsproducten die een eerlijke prijs geven aan landbouwers uit het Zuiden. Ook andere standen zijn interessant om te bezoeken.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker