E-bikebeurs Pasar Voorkempen
Evenementen > Beurzen & Markten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zondag 3 maart 2019 (van 10u00 tot 17u00)

/

Populierenhoeve 22

2240 Zandhoven

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

4 redenen om naar de e-bikebeurs op 3/3/2019 te komen:

1. Twijfel je al even of je een elektrische fiets zou aankopen? Zou je er graag eerst een paar kunnen testen? Dat treft: op de fietsbeurs kan je buiten vrijblijvend een rondje maken met e-bikes van verschillende merken.
2. De afdelingen van Pasar regio Voorkempen organiseren deze beurs samen met de gemeente Zandhoven, de politiezone ZARA (Zandhoven en Ranst) en Vias, het Belgisch Instituut voor de Verkeersveiligheid. Zij beantwoorden alle mogelijke vragen die je maar kan hebben over veilig fietsen met een e-bike.
3. In 2016 veranderde de wetgeving rond elektrisch fietsen. Heb je een verzekering nodig? En wat met een rijbewijs, nummerplaat en helm? Moet je je e-bike inschrijven? Je bent weer helemaal mee dankzij de infosessies die op de elektrische fietsbeurs worden gegeven. Tijdens workshops geven fietsconsulenten van Pasar je ook een degelijke uitleg over de verschillende types fietsen.
4. Droom je van weekendjes weg of zelfs heuse fietsreizen met je e-bike? Op de infostand van Pasar kan je je laten inspireren om jouw volgende uitstap te plannen.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker