Rondleiding tentoonstellingen Ten Bogaerde (N+F)
Evenementen > Rondleidingen
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zondag 15 juli 2018 (van 14u00 tot 16u00)

/

Ten Bogaerdelaan 10

8670 Koksijde

€1

Basistarief: 1,00 €

Uit de collectie van het gerenommeerde kunstmuseum FRAC Grand Large – Hauts-de-France uit Duinkerke worden in het unieke kader van het Kunstencentrum Ten Bogaerde aantrekkelijke kunstwerken tentoongesteld. Maar zijn ze wel zo aantrekkelijk? De bezoeker wordt meegenomen in een verwarrend spel tussen verleiding en afstoting. De cruciale vraag die hierbij wordt gesteld: is alles wel even aantrekkelijk als het schijnt? De toeschouwer wordt verrast en geprovoceerd wanneer ze de ware aard van de werken ontdekken. Het bezoek aan deze tentoonstelling ‘Only art can break your heart’ is een aanrader en hoe dan ook een heel bijzondere ervaring.
De gids leidt u ook langs de monumentale beelden van George Grard uit de vaste collectie van het Kunstencentrum Ten Bogaerde en zijn tekeningen en gipsen beelden in de George Grardzaal.
De rondleiding start om 14 uur zowel in het Nederlands als in het Frans. Er wordt afgesproken aan de onthaalbalie, van waaruit beide groepen vertrekken om er hun gidsbeurt te starten.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker