Kerstmarkt Dendermonde
Evenementen > Beurzen & Markten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zondag 9 december 2018 (van 13u30 tot 20u00)

/

Grote Markt

9200 Dendermonde

GRATIS

052-25 10 99

Breng op zondag 9 december van 13.30 tot 20 u. een bezoekje aan de kerstmarkt. Om de kerstsfeer op te snuiven, ben je welkom op de Grote Markt, de Vlasmarkt, Brusselsestraat, het Heldenplein en de Oude Vest. Hier komt u ongetwijfeld een muziekbandje tegen. De standhouders zorgen voor een rijk aanbod van geschenkartikelen en consumpties. Bovendien steunt u door uw aankopen verschillende lokale verenigingen.

Op de Grote Markt kunt u kennismaken met een live-act van Kevin Leybaert die figuren sculpteert uit massieve houten boomstammen. In een gezellig kader wordt ook het spel 'kloefkappen' betrokken, zodat meerdere mensen samen dit spel kunnen uitoefenen op de voorziene boomstammen. Er is ook een fotobooth met decoratieve achterwand voorzien. U krijgt de afgedrukte foto van de fotograaf gratis mee naar huis.

Kom zeker eens langs tussen 15 en 16 u. op de Grote Markt. Ontmoet er de Harige Bende en ontvang een leuke gesigneerde kerstkaart van Klein Moes, Haarbal en Rinocco! Zoekt u nog een leuk cadeau voor onder de kerstboom? Dan kunt u aan het standje van de Harige Bende nog een brooddoos, T-shirt, zwemzakje of Tetter-cd kopen.

Goede bereikbaarheid:
Het stadsbestuur van Dendermonde besteedt aandacht aan een goede bereikbaarheid van de stad tijdens de eindejaarsperiode:
• Eindejaars- en soldenshoppers kunnen zich van 1 december 2018 tot en met 14 januari 2019 gratis verplaatsen met de bus binnen het grondgebied Dendermonde. Gaat u van een deelgemeente naar het centrum of omgekeerd, vraag dan uw nulbiljet aan de buschauffeur en rijd op deze manier reglementair. Opgelet: indien u de bus neemt van of naar een andere gemeente gelden de normale tarieven.
• Tijdens de koopzondagen van 9 en 16 december is de parking van Delhaize (Oude Vest) toegankelijk van 12 tot 20 u. Op deze manier zijn er heel wat extra parkeerplaatsen beschikbaar.
• De fietsende bezoeker van de kerstmarkt kan de fiets stallen in één van de vele fietsenstallingen aan o.a. Oude Vest (kruispunt met Sint-Jacobstraat), Bibliotheek, Franz Courtenspleintje, Brusselsestraat (rondpunt met Leopold-II Laan).

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker