Maxim Storms - Brother Blue
Kunst & Cultuur > Theater & Dans
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zaterdag 23 februari 2019 (van 20u00 tot 22u00)

/

Wolvestraat 37

9600 Ronse

€12

Basistarief: 12,00 €; -26, 55+: 10,00 €

Besnorde pokerface, absurde humor, feilloos gevoel voor timing. Wie Maxim Storms al zag spelen, weet: hij is de Charlie Chaplin van zijn generatie.
De Standaard

Maxim Storms – die u o.a. kent van het collectief Ballet Dommage – werkt solo aan een zich permanent ontwikkelend web van brute chansons, jabber- en dadamonologen, kosmische collages, fabelchoreografieën, spons- en emmersculpturen en geluids- en videofragmenten.

- Someone else is bouncing now! -
In Brother Blue - een dadaïstisch treurspel - beschrijft theatermaker Maxim Storms een onbetrouwbaar universum waarin de protagonist zijn staart verliest. Niemand weet hoe dit is kunnen gebeuren. De protagonist verdenkt alles en iedereen, inclusief zichzelf.
Maxim Storms werkte eerder al in CAMPO met het tweemansgezelschap Ballet Dommage. U zag hen mogelijks al aan het werk aan uw voordeur of in uw garage, met hun straatvoorstellingen VOLK: Fragment 1 & 2. Samen met fABULEUS creëerde Ballet Dommage ook Klutserkrakkekilililokatastrof, dat een selectie binnenhaalde voor het voorbije Theaterfestival. Ook met Another One, dat hij maakte met Lobke Leirens, was Maxim te zien op datzelfde Theaterfestival (selectie Circuit X).

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker