Laureatensalon Prijs Piet Staut 2017 Schilderkunst
Kunst & Cultuur > Tentoonstellingen
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zondag 16 september 2018 (van 14u00 tot 17u00)

/

Zwarte Dreef 1

9120 Beveren-Waas

GRATIS

De laureaten van de kunstwedstrijd Prijs Piet Staut 2017 voor schilderkunststellen samen tentoon tijdens dit salon. Naast het winnend werk Rencontre II van Sofie Mercken, zal ook nieuw werk getoond worden van de 7 andere laureaten. De tentoonstelling is open op zaterdag en zondag 8, 9, 15 en 16 september 2018 telkens van 14 tot 17 uur.

De prestigieuze Prijs Piet Staut is een tweejaarlijkse kunstwedstrijd in samenwerking tussen de Piet Stautkring en de gemeente Beveren, die beurtelings de schilderkunst en de beeldhouwkunst in de aandacht brengt.
Het winnende werk van editie 2017 voor schilderkunst, Rencontre II van Sofie Mercken, wordt op 8 september 2018 officieel eigendom van de gemeente Beveren, in ruil waarvoor de winnaar zijn geldprijs van 2500 euro ontving.
Er werden door de jury – naast de Prijs Piet Staut – nog zeven laureaten geselecteerd. Het werk van deze laureaten is te bewonderen tijdens het Laureatensalon.
Deelnemers aan dit Laureatensalon: Sofie Mercken, Eline Van Steenkiste, Jean-Pierre Smet, Marc Galle, Paul Kenens, Free Pectoor, Ann Schatteman en Stefaan Vermeulen.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker