ZAP Nostalgiek
Evenementen
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zaterdag 14 juli 2018 (van 19u30 tot 23u59)

/

Markt 1

3271 Zichem (Scherpenheuvel-Zichem)

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Een combinatie van petanque, springkastelen en muziek zorgen opnieuw voor een veelbelovende editie van de ZAP. Het marktplein van Zichem wordt op zaterdag 14 juli omgetoverd tot een echt familiegebeuren.
Op het mooiste marktplein van het Hageland wordt een groot petanqueplein aangelegd. Meer dan 20 banen liggen te wachten op de enthousiaste spelers van de regio. Het tornooi start om 13u. Aanmelden moet je voor 12.30u en vooraf inschrijven is aan te raden. De plaatsen zijn beperkt.
Van 14u tot 18u staan de springkastelen te schitteren, staat de ballonclown je op te wachten en kan je je laten schminken tot een piraat of prinses.
Om 19u30 starten de muziekoptredens op de kiosk met verschillende coverbands.
Threesome is een akoestische band die met rustige covers zorgt voor een leuke sfeer.
De vijfkoppige coverband Les Tousred maakt de heupen los en de tongen dorstig! Zij brengen hits van toen tot nu. Ze onderscheiden zich van andere bands door hun trompetacts en het eigen maken van elk nummer. Hun muziek is zo aanstekelijk dat je niet kan blijven stilstaan.
FeSteyn sluit de avond af met een 2 uur durende wervelende liveshow. Bekende Nederlandstalige en Engelstalige hits passeren de revue. Deze vijf uitstekende muzikanten zorgen voor ambiance en veel interactie met het publiek. Zanger/entertainer Stijn Schraepen (voorheen PerrOnGeluk) is een artiest in hart en nieren.
De plaatselijke horeca zorgen ervoor dat de sfeer er echt inzit. Elke cafébaas zorgt voor een uitgebreid gamma van streekbieren en trappisten.
Praktisch
• Petanque inschrijven via cultuurdienst, 013 35 24 80, marleen.plu@scherpenheuvel-zichem.be

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker