Zorgmassage bij kanker I
Opleidingen & Workshops > Gezondheid & Sport
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Maandag 17 september 2018 (van 9u00 tot 12u00)

Maandag 1 oktober 2018 (van 9u00 tot 12u00)

Maandag 15 oktober 2018 (van 9u00 tot 12u00)

Maandag 29 oktober 2018 (van 9u00 tot 12u00)

Maandag 12 november 2018 (van 9u00 tot 12u00)

Maandag 26 november 2018 (van 9u00 tot 12u00)

Maandag 10 december 2018 (van 9u00 tot 12u00)

/

GRATIS

Basistarief: 0,00 €; 3de sessie of behandeling elders dan in Sint-Jozefkliniek Bornem: 15,00 €

Als je behandeld wordt of werd omwille van kanker, kan je zelfbeeld hierdoor een flinke deuk krijgen. Elke behandeling, zoals operatie, chemotherapie of radiotherapie heeft een effect op je lichaam dat soms helemaal anders lijkt aan te voelen. Je huid is droger of geïrriteerd, je spieren zijn gespannen, je hebt littekens die je onzeker maken.

Al deze klachten maken dat je je minder goed voelt in je vel, en dat heeft dan weer een effect op je geest. Personen met kanker gaan door een heel moeilijke, emotionele periode en worden op heel wat vlakken uitgedaagd en uit balans gebracht.
‘A touch of Rose’ schenkt belangrijke aandacht aan het opvangen van de neveneffecten van de behandelingen en biedt o.a. een ontspannende lichaamsmassage aan. Wij zijn er om net deze periode aangenaam te maken voor jou.
Zowel lichamelijk als geestelijk hebben de diagnose, de ziekte en de bijhorende behandelingen een heuse impact op de levenskwaliteit. Massage kan op zulke momenten de zorgen en de pijn verzachten. Ze biedt geen genezing, maar ondersteunt via deze ontspanning, het immuunsysteem en de gedachten. Dit alles draagt bij tot een verbetering van het leven en dit naast de nodige medische zorg.

Wat is het?
Het gaat om een zeer zachte vorm van massage, toegepast door een professionele masseur. Iets waar je baat bij kunt hebben bij het verwerkings- en genezingsproces.
Meerdere internationale wetenschappelijke onderzoeken, bevestigen dat een massage, klachten zoals vermoeidheid, depressies, misselijkheid en pijn kunnen verminderen. Bij kankerpatiënten blijken zich door intensieve huidcontact een sterker en gezonder te voelen.
Deze specifieke vorm van massage werkt helend bij kanker.

Verloop
Tijdens een verzorging van 45 minuten kies je zelf in overleg met onze enthousiaste en bekwame zorgmasseur welke behandeling u verkiest.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker