De warmste Kerstmarkt
Evenementen > Beurzen & Markten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Vrijdag 8 december 2017 (van 16u00 tot 21u30)

/

Bleekstraat 15

3070 Kortenberg

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

In het teken van ‘De Warmste Week’ van Studio Brussel organiseert het Welzijnshuis Kortenberg ‘de Warmste Kerstmarkt’. Een warme en gezellige kerstmarkt, met een sociaal tintje, waar iedereen zich welkom voelt.
Het Welzijnshuis Kortenberg en zijn partners slaan de handen in elkaar om de eerste editie van een Sociale Kerstmarkt te organiseren, in de eerste plaats voor alle inwoners van Kortenberg, maar zeker ook voor iedereen die net dat tikkeltje meer wil.

Wat maakt deze kerstmarkt zo bijzonder?
De parking van OC Berkenhof wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een mini-kerstdorp, warm verlicht met honderden kerstlichtjes. Verschillende verenigingen stellen hun sociaal project voor en bieden bezoekers een gevarieerd aanbod aan van eindejaarsproducten zoals kerstverlichting, wenskaarten, warme en koude dranken geserveerd tegen zachte prijzen. Doorlopend zijn er op de markt ook kinderanimatie en muziekoptredens.
In tegenstelling tot een gewone kerstmarkt gaan de opbrengsten van deze markt integraal naar een goed doel, zorgvuldig gekozen uit de goede doelen die geregistreerd staan via ‘De Warmste Week’ van Studio Brussel.
Vrijdag 8 december zal dan ook, naast het inzamelen van geld voor het goede doel, in het teken staan van verbondenheid en solidariteit voor haar medemensen, met al wie het moeilijk heeft.
Wil u graag uw steentje bijdragen en genieten van deze warme sfeer? Kom dan zeker op vrijdag 8 december naar OC Berkenhof van 16 tot 21.30 u.
Parking OC Berkenhof

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker