IRISFEEST!
Eten & Drinken
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zaterdag 4 mei 2019 (van 10u00 tot 18u00)

/

J.B. Vandendrieschstraat

1082 Sint-Agatha-Berchem

GRATIS

Het Irisfeest is de jaarlijkse hoogmis van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, het is een feest waarin de mooie kantjes van het Gewest extra in de verf gezet worden. Dit jaar focust het Irisfeest zich voornamelijk op het Noordwestelijke gedeelte van Brussel. In onze Dkantine kan je heel de dag terecht voor informatie over alle projecten die hier opgestart zijn dankzij onze gemotiveerde en

Het Irisfeest is de jaarlijkse hoogmis van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, het is een feest waarin de mooie kantjes van het Gewest extra in de verf gezet worden en dit jaar focussen ze heel hard op het Noordwestelijke gedeelte van onze hoofdstad. De gemeentes Ganshoren, Koekelberg en ook Sint-Agatha-Berchem spelen dit jaar de hoofdrol.


In Sint-Agatha-Berchem kan je voor deze editie onder andere een bezoekje brengen achter de schermen van het vernieuwde Franstalige cultuurhuis Archipel 19 of bij de sociale buurtwinkel in het OCMW, je kan brood gaan bakken in de broodoven van BLED, werk van lokale kunstenaars bezichtigen in de Oude Kerk of meestappen met één van de begeleide wandeltochten.


In onze Dkantine kan je heel de dag terecht voor informatie over alle projecten die hier opgestart zijn dankzij onze gemotiveerde en gepassioneerde vrijwilligers en die Dkantine omgebouwd hebben tot een gezellige en kindvriendelijke ontmoetingsplek.

In de voormiddag gaan ook de nieuwe abonnementen voor fruit- en groentemanden van start. Voor meer info kan je dan bij Raphaël en Christel terecht.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker