Parkfeesten 2019
Evenementen > Circussen & Kermissen
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zondag 18 augustus 2019 (van 14u00 tot 23u00)

/

Bouwelse Steenweg

2270 Herenthout

GRATIS

Op zondag 18 augustus is het zover: Parkfeesten!

Verschillende mobiele keukentjes toveren ons park om tot een groot openluchtrestaurant waarin alles draait rond streetfood en gezelligheid. Laat je verleiden door de looks die deze moderne straatventers aan hun caravannetjes en bestelwagens geven en ontdek al het lekkers dat ze in de aanbieding hebben.

We openen onze deuren om 14u, en de koks gaan door tot we de festiviteiten afsluiten om 23u. U hoeft die dag dus zelfs niet in de búúrt van uw fornuis te komen. Ook koffie- en cocktailliefhebbers en zoetebekken worden op hun wenken bediend.

Natuurlijk wordt er ook muziek geserveerd. Een viergangenmenu, dat we inzetten met de lokale helden van Lisa And The Lizards (15u). Daarna, omstreeks de klok van 5, komt Moules Parquées (ook lokaal, ook helden) het park verder opwarmen. Niemand minder dan De Romeo's (19u) zijn afwerkers van dienst. Party Criminals (21u) zorgt voor de grand finale.

Zeiden we al dat al deze pret nog steeds volledig gratis is? Dat er doorlopend animatie is? Dat we het grootste terras van het dorp hebben? Bij deze!

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker