Zero Waste
Kunst & Cultuur > Lezingen & Debatten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Donderdag 4 april 2019 (van 19u30 tot 21u00)

/

Vlotstraat 22

9000 Gent

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Verpakkingsvrij winkelen? Koken met voedseloverschotten? Zelf kuis- en wasproducten maken? Het antwoord op deze en nog meer praktische vragen kom je te weten tijdens de ‘Zero Waste’ avond in Barabot. Tijdens enkele workshops ga je zelf aan de slag, krijg je allerlei tips en ga je vol goede voornemens terug naar huis.

- Veerle Colle ging eind 2014 de uitdaging aan om haar afval te beperken tot het minimum. Ze deelt haar ervaring via illustraties: Veerle Colle - Illustrator / Zero Waste Wannabe In deze workshop overloopt ze samen met jullie een rollercoaster aan tips. Zo kan jij meteen aan de slag! Ben je helemaal klaar om te starten met een Zero Waste levensstijl? Wil je graag in één keer de beste, gemakkelijkste én goedkoopste tips te weten komen? Heb je zelf nog vragen bij bepaalde accessoires? Dan is deze 'Zero Waste Rollercoaster' iets voor jou.

- Hilke organiseert vanuit 'Rabot op je bord' wekelijks kookworkshops met voedseloverschotten. Deze avond toont ze wat we kunnen doen met groenten die door de supermarkten dreigen op de composthoop te belanden. We snijden, koken en kruiden ze tot hummus, spreads...

- Bij Els kan je zelf aan de slag om je eigen wasproduct en geursteentjes te maken. De benodigdheden zijn aanwezig.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker