Feest in het Dorp Beerst - Goooal de Belgica, Goooal Beerst!
Sport
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zondag 17 juni 2018 (van 0u00 tot 23u59)

/

Hendrik Consciencestraat 7-9

8600 Diksmuide

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Feest in het Dorp Beerst
Goooal de Belgica, Goooal Beerst! Zondag 17 juni 2018

Goooal de Belgica, Goooal Beerst! Terwijl ons Belgisch elftal haar beste beentje voorzet op het WK, haalt Beerst de voetbalgekte naar eigen dorp. Kom mee “schotten” en supporteren tijdens de voetbaleditie van Feest in het Dorp op zondag 17 juni in OC Ter Zaele te Beerst!

Wat is Feest in het Dorp?
Feest in het Dorp is een initiatief dat ieder jaar in één of twee dorpen zijn tenten opslaat om een groots feest te organiseren in samenwerking met de verenigingen van het dorp. Met Feest in het Dorp worden de dorpen in de kijker geplaatst. Het initiatief beoogt een aangename dag waarbij de dorpsbewoners en andere inwoners van Diksmuide de dorpen op een andere manier leren kennen.
Mmmm, tijd voor stoofvlees met frietjes!
Echte Belgen houden van frietjes! Dus laat die kookpotten in de kast staan en kom stoofvlees met frietjes eten tijdens Feest in het Dorp te Beerst. Volwassenen genieten voor slechts 15,- euro van een aperitief en stoofvlees met frietjes à volonté. Kinderen tot 12 jaar kunnen voor 8,- euro aanschuiven voor een drankje met frietjes en frikandellen. Tickets zijn te koop bij Slagerij Fines, Wijnendalestraat 79 te Beerst.

Competitie omnivoetbal
Speel je eigen mini-WK tijdens ons toernooi omnivoetbal! Daag je tegenstanders uit en volbreng de 4 competitiespelen tot een goed eind. Van klassiek minivoetbal, een penaltywedstrijd en wandelvoetbal tot levend tafelvoetbal. Neem deel en wie weet wint jou team niet alleen de eer maar ook een leuke prijs!
Deelnemen? Heel simpel! Vorm een team uit 6 teamleden en registreer je met een originele teamnaam bij één van onderstaande inschrijfpunten. Inschrijven kan tot 5 juni en is volledig gratis.
- Slagerij Fines / 051 50 21 28 / kurt.de.ketelaere2@telenet.be
- Den IJsbol / 0485 21 58 73 / hoevetoerisme@ijsbol.be
- Koninklijk Blaasorkest Willen is Kunnen / 0495 53 34 20 / blomme_lieselotte@hotmail.com
Het reglement en de speeltijden ontvang je één week voor het evenement. Voor alle niet-professionals voorzien we de dag zelf een oefenmoment van 11 tot 14 uur.

Wat valt er te beleven?
Dat alles in teken van voetbal staat is een feit en voelbaar in het activiteitenaanbod. Laat je fantasie de vrije loop en creëer je eigen leuke voetbalkunstwerkje. Van bouwplaten en deurhangers tot mandala’s en voetbalpetjes. Of laat je grimeren in een voetbal of in de kleuren van je favoriete voetbalploeg. Ondertussen kun je spongen trainen op één van de springkastelen of deelnemen aan één van de voetbalspelen. We gaan de originele toer op met een spelletje bumperball-voetbal, combineren voetbal en biljart met de soccer pool en ruilen voor één keer die stier in voor een voetbalrodeo.
Wie maar niet genoeg krijgt van voetbal kan nog een WK-match bekijken op groot scherm. Mis geen enkele goal of strafschop en juich samen voor je favoriete ploeg! Volgende matchen kun je bekijken op het grote scherm tijde...

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker