Zomer in Retie: muzikale picknick met Leán
Muziek > Concerten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zondag 14 juli 2019 (van 11u00 tot 15u00)

/

Passtraat 14

2470 Retie

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Vul je picknickmand en kom elke zondag van juli naar de prachtige tuin van de pastorie. Deze zomerse picknick wordt muzikaal op smaak gebracht door enkele schitterende groepen. Elke editie voorzien we ook extra kinderanimatie.
Geen zin of tijd om zelf boterhammetjes te smeren? Ook dit jaar voorzien we de mogelijkheid om je lunchpakket tot aan de pastorietuin te laten brengen: lekker makkelijk én bovendien overheerlijk!

Bij slecht weer verhuist het optreden naar GC Den Dries. Dit wordt aangekondigd op de facebookpagina UiT in Retie en via www.retie.be.

Leán is het trio van Silke Clarysse, Otto Kint en Gielis Cautaers. In 2014 besloten de drie jonge muzikanten uit het Brusselse om hun passie voor wereldmuziek samen naar buiten te brengen. Op het programma staan gitaarwerken van Afrikaanse, Latijns-Amerikaanse en Mediterrane afkomst in combinatie met een jazzy contrabas en subtiele handpercussie. Het trio bracht al twee albums (Pangea en Jarabi) uit en trad o.a. al op in Dranouter en was zelfs te gast op een internationaal jazzfestival in Nairobi, Kenia.

- Poort open: 11.00 u.
- Start optreden: 12.00 u.
- Tuin van de pastorie, Passtraat Retie
- Bij regenweer in GC Den Dries, Kerkhofstraat 37
- Toegang gratis

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker