Waar Zine de Vrouwen?
Kunst & Cultuur > Lezingen & Debatten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Dinsdag 9 april 2019 (van 20u00 tot 23u00)

/

Sint-Pietersnieuwstraat 23

9000 Gent

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Waar Zine de Vrouwen is back!

Wat zijn de gemeenschappelijke pijlers in de emancipatiestrijd omtrent gender, seksualiteit en non-binariteit? En waar zitten de verschillen? In een project van Auw La, Minus One en Girls go BOOM gaan Joline Vermeulen, Emerald Liu, Julie Boone, Fiete Hermans, Josefien Cornette, Dario Rens, Rosie De Cordier, Anke Heyerick en Lynn Verrydt op zoek naar een creatief antwoord. Ver weg van de ivoren toren experimenteren ze met tekst en beeld vanuit het verlangen om verbindend te werken.

Op dinsdag 9 april presenteren we de DIY! publicatie in Vooruit. Voor deze avond nodigen we ook een aantal interessante literaire stemmen uit. Iedereen is welkom om te komen lezen, kijken of luisteren. Na het gratis toonmoment neem je de zine voor €3 mee naar huis. Zeker zijn van je exemplaar? Stuur een mailtje naar auwlagent@gmail.com.

Hou het evenement ook zeker in de gaten om op de hoogte te blijven van het creatieproces van de zine! We zullen af en toe wat sneak peeks delen en kondigen binnenkort de line-up aan ;).

Waar Zine de Vrouwen is een samenwerking tussen Auw La, Minus One en Girls Go BOOM met de steun van Alles Kan en Kunstencentrum Vooruit.

Artwork en logo: Zoë Verstraete.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker