Start 2 Jutsu
Evenementen > Opendeurdagen
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zondag 20 januari 2019 (van 13u00 tot 16u00)

/

Vorselaarsebaan 60

2200 Herentals

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Makoto Jutsu Do vzw wenst jullie allen het beste voor 2019 en wij hopen dat al jullie dromen mogen uitkomen.
Dit jaar willen wij met onze club ook een droom waarmaken, namelijk het bijbrengen van eerlijke en toegankelijke Ju Jutsu, de ongewapende vorm van vechtkunst van de samoerai. Onze club heeft als naam: Makoto Jutsu Do en dit wil zeggen: “De weg van de eerlijke technieken”. Daarom hebben we sinds kort onze leerplannen zo opgevat dat technieken van in het begin volledig gegeven worden en toch een evolutie mogelijk is van beginner naar gevorderde. In plaats van met een vaste Kata (standaardtechnieken) werken we nu met basisprincipes. Elk basisprincipe gebruik je op verschillende manieren. Een beginneling maakt grotere bewegingen en werkt meer op balans om de techniek uit te voeren. Een hogere graad heeft een betere controle op zijn bewegingen en gebruikt meer klemmen of drukpunten.
Onze club doet niet aan competitie in wedstrijdverband. Wij vallen niet aan maar leren ons verdedigen tegen alle mogelijke agressie.
In onze vzw hebben wij verschillende stijlen, namelijk Katana Do (de weg van het zwaard), Budo (de weg van de krijger) en Wakamono Do (de weg van de jeugdige). Deze 3 stijlen worden op wekelijkse basis getraind. Hiervoor kan iedereen, met de goede ingesteldheid en de juiste leeftijd, inschrijven. Wakamono Do kan je leren van ± 7 jaar tot 14 jaar. Budo kan vanaf 14 jaar en Katana Do vanaf 16 jaar tot …
Op zondag 20 januari zetten wij onze deuren wagenwijd open van 13:00 uur tot 16:00 uur om iedereen met onze club te laten kennismaken. Iedereen (van 7 tot 77 jaar) is welkom in Dojo 1 (gevechtssportzaal) van Sport Vlaanderen aan de Vorselaarsebaan 60 in Herentals.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker