Repair Café Eeklo met demo 3D printen
Opleidingen & Workshops
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zaterdag 23 maart 2019 (van 9u30 tot 12u00)

/

Schietspoelstraat 19

9900 Eeklo

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Het Eeklose reparatieteam neemt allerlei materiaal onder handen en herstelt het gratis. Iedereen kan langskomen met defecte elektrische apparaten, gebruiksvoorwerpen, kransen, (hand)tassen, kledij en textiel.

Op deze eerste bijeenkomst in de nieuwe locatie (LDC Zonneheem), zal er ook een demonstratie 3D-printen zijn. Met zo’n toestel kunnen driedimensionale voorwerpen geprint worden. Een Repair Café medewerker zal tonen hoe dat in zijn werk gaat. Ook wie niets te herstellen heeft, is welkom

Op elke samenkomst in Wijkcentrum De Kring (27 april, 22 juni, 26 oktober) is er ook fietsherstel en kan je je fiets laten registreren.

Het laatste reparatiestuk wordt aanvaard om 11.45 uur.

Een tip: weet je welk onderdeel er stuk is en heb je het vervangstuk, breng dit mee. Weet je dat niet, dan zoeken de reparateurs het voor je uit. Eventuele wisselstukken worden wel aangerekend.

Het opzet van Repair Café is enerzijds om te bekijken of materiaal nog te herstellen is vooraleer het weg te gooien. Zo verkleint de afvalberg en kan er bespaard worden op de aankoop van nieuw materiaal. Anderzijds draagt dit bij aan het behouden en delen van waardevolle reparatiekennis.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker