Inventarisatie Trage Wegen
Opleidingen & Workshops
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Dinsdag 18 september 2018 (van 14u00 tot 18u00)

/

Scheldestraat 39

9220 Hamme

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Hou je van wandelen? Wil je Hamme nog beter leren kennen? En test je graag mee de gloednieuwe Tragen Wegen App uit? Dan ben jij de padvinder die we zoeken!

Ook de Hamse deelgemeente Kastel heeft veel wegjes en paden voor traag, niet-gemotoriseerd en landbouwverkeer: kerkwegels, jaagpaden, bospaden, doorsteekjes in wijken, …

Om een duidelijk beeld te krijgen van hoe het gesteld is met deze wegjes, moeten ze geïnventariseerd worden. Een leuke uitdaging voor wandelliefhebbers! Tijdens de infoavond krijg je alle informatie die je nodig hebt om deze missie tot een goed einde te brengen.

Omdat de inventarisatie voor het eerst gebeurt met de Trage Wegen App, voorzien we speciaal voor alle kandidaat-padvinders een gezamenlijke terreinuitstap op zaterdag 22 september van 9.30 uur tot 12 uur. Onderweg onthullen we de beste tips & tricks! Zie je het niet zitten om met de App te werken? Geen nood, we zoeken samen een oplossing!

Deelnemen is gratis en inschrijven is niet nodig. Welkom!

// Deze infoavond wordt georganiseerd door de gemeente Hamme met steun van Regionaal Landschap Schelde-Durme en de Provincie Oost-Vlaanderen. //

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker