Naaidag t.v.v. Annick for Kenya vzw
Opleidingen & Workshops
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zondag 16 juni 2019 (van 10u00 tot 17u00)

/

Brugstraat 55

2300 Turnhout

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

12 jaar geleden werd Annick Van Uytsel vermoord teruggevonden in het Albertkanaal. 12 jaar geleden, maar de feiten herhalen zich jammer genoeg nog steeds.
Eén van haar dromen was te gaan werken in een Derdewereldland, met en voor kinderen. Met deze actie willen we bijdragen aan het zelfredzaam maken van jonge meisjes in Kenya. Hiermee dragen we ook een stukje bij aan de droom van Annick, zodat haar zinloze dood niet voor niets is geweest.
In september zullen Nicole, Liesbeth en Rozemieke zich twee weken inzetten voor deze jonge dames en hen belangeloos leren naaien.

Heb je nog glasgordijnen liggen die je kan missen, maar nog wel bruikbaar zijn? Je mag ze gewassen en opgeplooid binnenbrengen bij Naaicafé Atelier Creatief, Klaveren 2 in Turnhout of meebrengen naar de naaidag op 16 juni.
Op 16 juni gaan we deze glasgordijnen met zoveel mogelijk helpende handen recyclen tot herbruikbare winkeltasjes voor groenten en fruit.

MEEBRENGEN: je naaimachine en wit garen. Eventueel een verlengdraad. Eventueel je nog bruikbare glasgordijnen.

Heb je zelf nog ideeën of ken je mensen die nog wat willen uitwerken om deze dag op de locatie bij Theater Stap tot een echt evenement te laten groeien, neem dan zeker contact op met Nicole.

Maar met deze ene dag is het nog niet gedaan.
De gemaakte zakjes zullen verkocht worden ten voordele van Annick for Kenya vzw. We hebben dus ook mensen nodig die deze zakjes mee willen verkopen, en ook nog verkooppunten.
Heb je hier zin in? Neem contact op met Nicole: 0495/36 22 33.
De opbrengst gaat rechtstreeks naar Annick for Kenya vzw.
Met dank aan Theater Stap, die hun locatie voor dit evenement ter beschikking stelt.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker