MuziekBoutique met JTOTHEC. Workshop samplen met vinyl.
Opleidingen & Workshops
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Donderdag 21 maart 2019 (van 18u15 tot 22u00)

/

Leiestraat 30

8500 Kortrijk

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Jonas Casier, beter bekend als JTOTHEC, bracht vorig jaar zijn eerste album ‘somebody had to make this record’ uit en werkt momenteel aan een opvolger. Zijn unieke mix van sampling en live instrumenten sloeg aan bij een groot publiek. Vorig jaar passeerde Jonas reeds bij ons om z’n sample-kunstjes te demonstreren. Deze avond beviel hem èn ons zo, dat we dit feestje nog eens willen herhalen, en uitbreiden. Aan de hand van de omvangrijke vinyl-collectie van de bib, gaat Jonas aan de slag, toont hij hoe je een song in elkaar zet en leert jou de kneepjes van het sample-vak. Welke software heb je nodig, hoe zoek en herken je een goeie sample, hoe programmeer je een volledige drumtrack aan de hand van één simpele beat, en nog véél meer tips & tricks voor de professionele èn de huis- tuin- en keukenmuzikant !
Een leerrijke en amusante avond gegarandeerd met deze goedlachse en enthousiaste gastheer. Beperkte plaatsen ! Wees dus snel en schrijf je in voor deze unieke workshop.

De eerste 5 inschrijvers kunnen bovendien samen met Jonas op voorhand in onze collectie komen snuisteren, en de platen kiezen waarmee zal gesampled worden.

donderdag 21 maart2019 // 19u30 // centrale bibliotheek, Leiestraat 30, 8500 Kortrijk// gratis //vooraf inschrijven via bibliotheek@kortrijk.be

MuziekBoutique is een programma rond, over en mét muziek, waar kenners en liefhebbers luisteren naar en praten over één bepaald genre, artiest, groep, componist. Voor al wie houdt van muziek en interesse heeft in anekdotes of gewoon van een rustige muzikale avond in gelijkgestemd gezelschap wil genieten. Wie daarna meer wil kan terugvallen op de rijke muziekcollectie van de bibliotheek.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker