Adelbergfilm Liebe in den Gängen
Film
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Donderdag 14 februari 2019 (van 20u00 tot 22u15)

/

Adelbergpark 2

3920 Lommel

€5

Nadat de verlegen, in zichzelf gekeerde bouwvakker Christian wordt ontslagen, neemt hij een baantje aan in een supermarkt in Leipzig. Als Christian Marion van de zoetwarenafdeling tegenkomt, valt hij direct voor haar mysterieuze uitstraling. In de pauzes bij de koffieautomaat leren ze elkaar beter kennen. Maar Marion is getrouwd en Christians gevoelens lijken niet te worden beantwoord. Liebe in den Gängen is een hartverwarmende, bitterzoete komedie en een ode aan de kleine man; een hommage aan de mensen die uw boodschappen in de rekken zetten. Tegelijkertijd is het een onvervalste love story. Zet deze film op je boodschappenlijstje. Je keert gegarandeerd tevreden terug.

Nadat de verlegen, in zichzelf gekeerde bouwvakker Christian wordt ontslagen, neemt hij een baantje aan in een supermarkt in Leipzig. Bruno van de drankafdeling neemt hem onder zijn hoede en wordt al snel een vaderfiguur voor hem. Hij leert hem hoe hij een vorkheftruck moet bedienen naast andere kneepjes van het vak. Als Christian Marion van de zoetwarenafdeling tegenkomt, valt hij direct voor haar mysterieuze uitstraling. In de pauzes bij de koffieautomaat leren ze elkaar beter kennen. Maar Marion is getrouwd en Christians gevoelens lijken niet te worden beantwoord, zeker als Marion op een dag niet meer komt opdagen. Dit is een zware klap voor Christian die weer in een diep gat dreigt te zakken.
 
Liebe in den Gängen is een hartverwarmende, bitterzoete komedie. Het is een ode aan de kleine man; een hommage aan de mensen die uw boodschappen in de rekken zetten. Mensen die tijdens het werk warmte vinden, maar na hun shift thuis geconfronteerd worden met eenzaamheid en huiselijke problemen. Tegelijkertijd is Liebe in den Gängen een onvervalste love story. Een film waarin kleine dingen op zo’n manier gepresenteerd worden dat ze bijzonder worden. Met elegante klassieke melodieën en moderne stukjes muziek die dat harmonieus onderlijnen. Zet deze film op je boodschappenlijstje. Je keert gegarandeerd tevreden terug.

Thomas Stuber - Duitsland 2018

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker