Een podium vol nieuw muzikaal talent
Muziek > Concerten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zaterdag 18 mei 2019 (van 14u30 tot 17u00)

/

De Nefstraat 19

2275 Gierle (Lille)

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

K.H.”De Vriendenkring” vzw organiseert in samenwerking met Stedelijke Academie voor Muziek Woord & Dans van Herentals reeds voor de 14de keer
“Een podium vol nieuw muzikaal talent”

De bedoeling is om onze jonge, en minder jonge muzikanten enige podiumervaring te laten opdoen en hen tevens de kans te geven om hun kunnen te laten horen aan een breder publiek. Kom ze daarom zeker aanmoedigen, uw warm applaus is een grote stimulans om te volharden in hun hobby. Ook is deze namiddag dé gelegenheid om als geïnteresseerde toekomstige muzikant kennis te maken met de verschillende instrumenten, de leerkrachten en de mogelijkheden binnen de Herentalse academie.

Naast de leerlingen / solisten op diverse instrumenten, wordt dit concertje omkaderd door onze jeugdharmonie onder leiding van Stef Eykens.
Ennn… niet te vergeten, een geweldig optreden van de notenleerklasjes onder leiding van Nathalie Pauwels, die uiteraard weer het beste van zichzelf zullen geven.
De presentatie van deze muzikale namiddag is in handen van Jef Martens.

Noteer daarom met stip in uw agenda:
Zaterdag 18 mei om 14:30 u in parochiezaal St Jan,
De Nefstraat 19 in Gierle.
Inkom is volledig GRATIS.

Indien het kriebelt bij u of uw kinderen om een muziekinstrument te leren, kom dan zeker kennis maken met de verschillende mogelijkheden en een praatje maken met de betreffende leerkrachten.
Speel je zelf al een instrument en wil je komen meespelen in de jeugdharmonie, of bij de grote harmonie, ook dan kan je zeker al eens komen. We kijken alleszins met vol enthousiasme uit naar uw aanwezigheid.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker