Cinema Fonkel*: Sluitingsfeest
Film
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zondag 10 maart 2019 (om 13u00)

/

GRATIS

In de krokusvakantie kan van woensdag tot zondag elke dag een film kijken op Cinema Fonkel*. Dit is een gratis kinderfilmfestival op 3 locaties in Jette. Breng je (groot)ouders, broers, zussen en vriendjes uit de straat mee.

In de krokusvakantie, van 3 tot 10 maart 2019, strijkt het Kinderfilmfestival Cinema Fonkel* voor de vijfde keer in Jette neer. Een festival met elke dag een straffe kinder- of jeugdfilm voor iedereen vanaf 3 jaar. Zowel in de bib van Jette, Ploef! als Essegem kan je helemaal gratis film kijken.
Zondag 10 maart sluiten we Cinema Fonkel* af met een feestje in Ploef!. We spelen die namiddag twee films: Draken en deuntjes’ (compilatie,3+) en Pieter Konijn’ (6+). Traditiegetrouw eten we daarna lekkere pannenkoeken in Ploef!
'Draken en deuntjes' zijn fabelachtige en muzikale kinderfilmpjes voor jonkvrouwen en ridders vanaf 5 jaar. Duik mee in de avonturenwereld van de Kleine Koning die graag een eenhoorn als huisdier wilt of ga mee op drakenjacht met twee kleine prinsessen. Ook ontmoeten we Eliette, een klein meisje van acht jaar, dat woont in een land waar de koning muziek heeft verboden Zou ze samen met haar vriend de troubadour terug kunnen fluiten en zingen?
'Pieter Konijn' is de verfilming van Beatrix Potters tijdloze verhaal over de eigenwijze en ondeugende Pieter Konijn. De strijd tussen Pieter en meneer Verhoef om de moestuin loopt ontzettend uit de hand. Ook proberen ze allebei in de smaak te vallen bij hun lieve buurvrouw Bea. Zij is gek op dieren, terwijl meneer Verhoef juist een hekel heeft aan het ongedierte’ dat zijn tuin probeert te verwoesten.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker