De Rechtvaardige Rechters - Streng maar rechtvaardig in Utopia
Kunst & Cultuur > Theater & Dans
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Dinsdag 23 april 2019 (van 19u30 tot 20u45)

/

Utopia 1

9300 Aalst

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

053 72 38 51

INSCHRIJVINGEN ZIJN GESTART ! 12 jaar na de laatste aflevering op Canvas, maakten De Rechtvaardige Rechters in 2018 een verrassende comeback op Radio 2! En dit voorjaar komen ze naar Utopia in Aalst. 

De Rechtvaardige Rechters halen bizarre nieuwsfeiten onderuit of creëren zélf fake news . Al wie in de kijker loopt, kan een hoofdrol krijgen in dit programma.  Toch geven de Rechters met alle plezier een positieve draai aan het nieuws. Al blijft hun oordeel… Streng maar rechtvaardig! Net zoals vorig jaar vormt Utopia de thuisbasis van De Rechtvaardige Rechters. Producer Sonny Vanderheyden : “Aalst profileert zich meer en meer als een dynamische cultuur-en feeststad én als stad van de satire. Met geestige inwoners als Steven Van Herreweghe en Bert Kruismans, een frivool maatschappijkritisch carnaval én met oog voor nieuw humortalent. Niet toevallig werd ook de finale van de Radio 2 Humorklas in Aalst georganiseerd. Nu trekken ook De Rechtvaardige Rechters naar Aalst!”   Jo Van Damme blijft op post als opperrechter/presentator. In z'n panel ontvangt hij klasbakken zoals Guga Baùl, Sven De Ridder, Jelle De Beule, Alain Grootaers, Rik Torfs, Frieda Van Wijck, Marcel Vanthilt en Jean Blaute.
Het publiek is welkom vanaf 19 uur, de opname start om 19.30 uur. Dit voorjaar zijn de Rechtvaardige Rechters elke zaterdagmorgen om 10 uur te horen op Radio2. Het programma wordt op zondagmiddag om 12 uur herhaald. Praktisch:
> dinsdag 23 april, van 19.30 tot 20.45 uur
> gratis - reserveren is noodzakelijk
> locatie: zaal De Geuzen - Utopia

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker