Voor wie aan mantelzorg doet is steun en informatie onmisbaar
Opleidingen & Workshops > Gezondheid & Sport
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Woensdag 17 oktober 2018 (van 14u00 tot 16u00)

/

nieuwlandstraat 76

8400 Oostende

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Samana Sint -Jan wil Mantelzorgers een riem onder het hart steken met praktische weetjes, maar een babbel met lotgenoten bij koffie en taart staat ook op het programma. Vooraf inschrijven bij Lucky Everaert 0486 99 28 87 of bij Hilde Dejaegher 059 250 255

"Zorgen voor elkaar is een natuurlijke reactie. Je zorgt voor de mensen uit je directe omgeving: je partner, kinderen, ouders, broers en zussen, vrienden of andere personen met wie je een band hebt.
Als het gaat om zorg voor iemand die chronisch ziek of zorgbehoevend is, dan noemen we dat mantelzorg. Maar mantelzorg is soms zwaar. Mantelzorg roept vragen op. Het ontbreken aan informatie is één van de grootste knelpunten .
. Voor wie aan mantelzorg doet is steun en informatie onmisbaar.
Francky Debusschere is provinciaal educatief medewerker voor de mantelzorgvereniging. Hij zal het hebben over ‘wat is mantelzorg?’, ‘wie zijn de mantelzorgers?’, ‘wanneer ben je mantelzorger?’ en bij wie en waar kunnen mantelzorgers terecht voor hulp en ondersteuning. Deze namiddag staat open voor mantelzorgers en alle geïnteresseerden."

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker