Hoogbegaafdheid
Lifestyle > Opvoeding
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Maandag 18 maart 2019 (van 20u00 tot 22u00)

/

Deken Bernardstraat 5

3630 Maasmechelen

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Wat is hoogbegaafdheid nu echt, en wat niet? En vooral: hoe zorgen we ervoor dat hoogbegaafden zich goed in hun vel blijven voelen en hun capaciteiten laten zien? Dit is het centrale thema van onze lezingen.

Hoogbegaafdheid is een populair en actueel onderwerp dat nog voortdurend aan belangstelling wint. Dat neemt niet weg dat er nog steeds veel misverstanden de ronde doen, als zou hoogbegaafd zijn een automatische garantie op een succesvol leven bieden bijvoorbeeld. Tijdens onze lezingen leggen we je haarfijn uit waarom dit niet zo is en waarom hoogbegaafde mensen vaak net dat tikkeltje ‘anders’ zijn dan andere mensen. Verder leggen we ook uit waarom één en dezelfde aanpak niet per se de enige juiste is voor alle hoogbegaafden en gaan we in op de dingen waarin ze onderling juist heel sterk kunnen verschillen.

Omdat onze wetenschappelijke kennis voortdurend evolueert en onze ervaringen in het begeleiden van hoogbegaafden en hun omgeving (gezin, school maar ook de werkvloer) blijft groeien, zijn we in staat om onze lezingen op elk moment up to date én praktisch te houden. Afhankelijk van het luisterpubliek passen we onze praktijkvoorbeelden zo veel mogelijk aan en uiteraard voorzien we ook steeds voldoende tijd om in te gaan op jouw vragen.
Spreker: Exentra vzw - Annemie Willemse

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker