Proeverij Fair Trade @home
Eten & Drinken
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Vrijdag 15 februari 2019 (van 20u00 tot 22u00)

/

Dr Theo Tutstraat

2530 Boechout

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Oxfam-Wereldwinkel nodigt ons uit op een fairtrade@ home in hun winkel. Wat is een fairtrade@home? Het is een gezellige proeverij waarbij we kennis maken met eerlijke handel en Oxfam-Wereldwinkels. De vrijwilligers presenteren je hun favoriete chocolade en vertellen het verhaal achter het product. Zo ontdek je op een leuke manier de boeiende wereld van eerlijke handel en wat eerlijke handel betekent voor de cacaoproducenten in het Zuiden. Om duimen en vingers bij af te likken! Kortom: gezellig, leuk, lekker en interessant!
De proeverij van fairtradeproducten is een gratis activiteit voor max. 16 deelnemers. Nadien kan je producten aanschaffen maar er is geen aankoopverplichting.
Voor deze gezellige avond in aangenaam gezelschap met een hapje en een drankje, moet je wel vooraf inschrijven. Dat doe je door je aan te melden bij Armand Geysen, 0473-73 07 04 of armand.geysen@telenet.be.
Oxfam-Wereldwinkel Boechout-Hove bestaat sinds 1977. De Wereldwinkel komt op voor ieders recht op een menswaardig leven. Via de verkoop van Fair Trade sensibiliseert Oxfam over onrechtvaardige wereldhandel en biedt ze ons als consument een concreet alternatief. Daarnaast lobbyt Oxfam-Wereldwinkels bij overheden en bedrijven om iets aan die onrechtvaardigheid te doen.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker