Help, ik ben niet perfect!
Kunst & Cultuur > Lezingen & Debatten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Woensdag 20 februari 2019 (van 20u00 tot 22u00)

/

Kan. Dr. L. Colenstraat 7

8400 Oostende

€2

Basistarief: 2,00 €; CM-leden met verhoogde tegemoetkoming: 0,00 €

Probeer jij steeds de perfectie na te streven? En, doe je dit vooral omdat je veel bezig bent met hoe anderen jou beoordelen? Ben jij vaak vooral gefocust op de hoge (vaak veronderstelde) normen die mensen in jouw omgeving stellen en streef jij er steeds naar om perfect aan die (te hoge) verwachtingen te willen voldoen? Heb jij het gevoel dat je steeds onder druk staat om te voldoen aan een volmaaktheid die door de omgeving wordt geëist? Ben jij vaak bang om niet geaccepteerd te worden, om niet geliefd te zijn als je “gewoon jezelf” zou zijn?

Wil jij meer inzicht in jouw perfectionisme? Wil jij beter zicht op hoe ons denken, voelen, handelen ons in ons perfectionisme kan vastzetten en hoe we een verwachtings-en gewoontepatroon creëren voor onszelf en voor onze omgeving dat dit perfectionisme ook gaande houdt. Wil jij tips en handvaten om hier een nieuwe wending aan te geven, hoe je dit perfectionisme wat kan loslaten en meer kan vertrouwen op je eigen zelf om keuzes te maken en de dingen te doen zoals jij ze graag zou willen doen?

Na afloop van de sessie is er ook tijd voorzien om kennis te maken met andere ouders en even van gedachten te wisselen terwijl je geniet van een drankje.

Spreker op deze avond is Erna Claes, doctor in de Psychologie.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker