Verwenbehandeling voor het gelaat voor mensen met kanker
Opleidingen & Workshops > Gezondheid & Sport
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Donderdag 24 januari 2019 (van 16u00 tot 19u00)

Donderdag 21 februari 2019 (van 16u00 tot 19u00)

Donderdag 21 maart 2019 (van 16u00 tot 19u00)

Donderdag 25 april 2019 (van 16u00 tot 19u00)

Donderdag 23 mei 2019 (van 16u00 tot 19u00)

Donderdag 20 juni 2019 (van 16u00 tot 19u00)

/

GRATIS

Basistarief: 0,00 €; 3de sessie of behandeling elders dan in Sint-Jozefkliniek Bornem: 15,00 €

Als je behandeld wordt of werd omwille van kanker, kan je zelfbeeld hierdoor een flinke deuk krijgen. Elke behandeling, zoals operatie, chemotherapie of radiotherapie heeft een effect op je lichaam dat soms helemaal anders lijkt aan te voelen. Je huid is droger of geïrriteerd, je spieren zijn gespannen, je hebt littekens die je onzeker maken.

Al deze klachten maken dat je je minder goed voelt in je vel, en dat heeft dan weer een effect op je geest.

‘A touch of Rose’ schenkt belangrijke aandacht aan het opvangen van de neveneffecten van de behandelingen en biedt een echt verwenpakket aan verzorgingen aan!

Wij zijn er om net deze periode aangenaam te maken voor jou.

Een volledige gelaatsverzorging, een heerlijke gezichtsmassage of een maquillage. Welke verzorging u ook kiest, bij ‘A touch of Rose’ wordt u zalig verwend, want dat hebt u verdiend.

Alle verzorgingen in ‘A touch of Rose’ gebeuren met hoogwaardige producten voor de gevoelige huid van onze patiënten tijdens en na de behandeling. ‘A touch of Rose’ krijgt de steun van Avène.

Tijdens een verzorging van 45 minuten kiest u zelf in overleg met onze schoonheidsspecialiste welke behandeling(en) u verkiest.

Welke verzorgingen biedt ‘A touch of Rose’ aan ?

Gezichtsmassage en gelaatsverzorging

Reiniging van de huid, gevolgd door een massage, het aanbrengen van een verzachtend masker of dagcrème en een verzorging van de oogomtrek. Tijdens de gelaatsverzorging wordt er ook advies gegeven om de nevenwerkingen van de therapie op te huid te beperken.

Maquillage

Behandelingen tegen kanker kunnen een invloed hebben op de teint en maken de huid valer. Tijdens de make-up sessie kan er gewerkt worden met een lichte dagmaquillage of is het mogelijk om roodheid, littekens, huidverkleuringen en kringen te verbergen en om de wenkbrauwen bij te tekenen. Tijdens de sessie wordt er aangeleerd om de nevenwerkingen van de therapie op de huid te camoufleren.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker