Open Kijk Dagen kinderboerderij Bokkeslot vzw
Evenementen > Opendeurdagen
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zaterdag 18 mei 2019 (van 14u00 tot 23u59)

Zondag 19 mei 2019 (van 10u30 tot 20u00)

/

Tapuitstraat 57

8540 Deerlijk

GRATIS

Kinderen, maar ook hun ouders, jongeren en sympathisanten zijn al 28 jaar de belangrijkste gasten op Kinderboerderij Bokkeslot. Ook dit jaar zetten we onze poort opnieuw wagenwijd open tijdens het weekend van 18 en 19 mei. De boerderij staat heel het weekend in het teken van Skots en scheef. De inkom is volledig gratis. Vanaf 14u op zaterdag en 10u30 op zondag kan je genieten van het zonovergoten boerderijterras met ambachtelijke pannenkoeken, ijsjes, frituur, springkasteel, zandbak, … Gedurende het hele weekend kunnen de kleinsten zich uitleven in de Castle in het kinderdorp. En natuurlijk zijn onze boerderijdieren ook van de partij.
Op zaterdagnamiddag starten we om 14u met de Mac Viking Kubb. Doe mee aan het 3de DEERLIJKS KAMPIOENSCHAP Mac VIKING KUBB! Blijft de wisselbeker in handen van De Kaartersclub??? (€15/groep, iedereen prijs)
Die dag bakken we Mac Pizza om 14u30-15u30-16u30-17u30 en 18u30. (€3,5)
Dit jaar is er terug Bokkerock Met een fantastische line-up wordt het een fantastische ROCK-avond. Om 18u30 start DJ Warming Up. Om 19u30 is er een ideale opwarmer van een progressief rock- metal duo, Quails Een spervuur van donderende riffs en snelle tempoveranderingen, waarbij angsthazen mogelijks een verse onderbroek nodig hebben.
Om 21u15 hebben we een sterke energiek perfomane, Sister May. Een grunge-progressief band uit Roeselare met een heel sterke live-reputatie. Een band die de hand uitsteekt naar de top in Belgische rockwereld.
Als je komt zien raak je zeker overtuigd. Op hun facebookpagina staat het als volgt omschreven: "It’s something you’ve never heard before, yet feels familiar as hell..."
En Highway Jack om 22u30. Een stevige Deerlijkse rock-metal band die de eerste keer op BokkeRock staat. Een fris alternatief rockgeluid waar melodieuze leads, progressieve licks en aanstekelijke vocalen worden gecombineerd.
Highway jack bestaat van 2009 en onderging vorig jaar een pauze.
Nu zijn ze terug om der ne lap op te geven.
Zo gaat BokkeRock terug naar de roots met een Deerlijkse rockband als headliner.

Tussen de optredens door kunt u genieten van Rock DJ-Set. Inkom €9

Dit alles ten voordele van Project Bokkeslot
Zondagmiddag is er opnieuw Mac Deefkes Hot Beenhesp te verkrijgen. Kaarten via beenhesp@Bokkeslot.be, voor kinderen tot 12 jaar: 7 euro, voor volwassenen (ook veggie): 16 euro). We bakken die dag Mac brood om 10u30-11u30-13u-14u30, 16u en 17u.(€2)
Om 15u is er het 3de Deerlijks Kampioenschap Eierwerpen. We zijn op zoek naar 20 teams van twee personen. Jullie krijgen 3 eieren en de bedoeling is dat de ene speler gooit naar de andere. We starten met alle teams op een werpafstand van 9 meter en gaan zo steeds verder uit elkaar. Bij een gevangen eierworp waarbij het ei ongebroken blijft ga je door naar de volgende afstand. Wanneer je geen eieren meer over hebt lig je uit de race. Het team die met een overgebleven ei de verste gelukte eierworp doet, wint het Kampioenschap en een mooie prijs. (het ...

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker