CoderDojo Kalmthout
Opleidingen & Workshops
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zaterdag 16 juni 2018 (van 14u00 tot 16u30)

/

kerkeneind 23

2920 Kalmthout

GRATIS

CoderDojo maakt van programmeren een superleuke en leerrijke ervaring! We gaan aan de slag met gratis software. Scratch leert je de basisprincipes van programmeren die in elke programmeertaal terugkomen. Maar ook met Robomind en Gamesalad.

Ben jij gebeten om al spelenderwijs te leren programmeren, websites maken, apps en spelletjes ontwikkelen enzovoort?! Bib Kalmthout en CoderDojo bundelen samen hun krachten. Kinderen ontmoeten gelijkgestemde deelnemers en laten elkaar zien waaraan ze gewerkt hebben. CoderDojo maakt van ontwikkelen en programmeren een superleuke, keigezellige en megatoffe leerervaring. Enkele programma’s waarmee gewerkt gaat worden zijn Scratch, Robomind en Gamesalad.

Dit event is voor jongens en meisjes van 7 tot 18 jaar, en gaat door op zaterdagnamiddag van 14u00 tot 16u30 in Bib Kalmthout. Deelnemen is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt en de kinderen dienen begeleid te worden door een ouder. Ook brengt elke deelnemer zelf een laptop mee. Als je er geen hebt, dan geef je op voorhand een seintje.
Schrijf dus snel in via www.eventbrite.be.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker