Slotconcert Open Dag KADE Podiumkunsten
Muziek > Concerten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zondag 28 april 2019 (van 0u00 tot 23u59)

/

Kalkhofstraat 25

9800 Deinze

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Als apotheose van de Open Dag van KADE Podiumkunsten, brengt ons huisorkest AcOrDe twee stukken van onze Composr in Residence Frank Nuyts. Ze brengen 'Trip the Light Fantastic' en 'Suite Paternelle'. Beide stukken werden op maat van de academie en het orkest gecreëerd. Kom luisteren en hoor de muziek van de meester tot leven komen!

Ontdek ook doorheen de rest van de dag onze fantastische academie!

Elk jaar zetten een driehonderdtal nieuwe leerlingen hun eerste stappen in de kunstopleidingen van de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans van Deinze. Ook dit jaar zal dat niet anders zijn. Met filialen in Nazareth, Sint-Martens-Latem, Kruishoutem en Zulte is de academie één van de belangrijkste ambassadeurs voor muziek, woord en dans in Deinze en omstreken. Om iedereen de kans te geven om kennis te maken met de academie is er op zondag 28 april 2018 een Open Dag in Deinze.

De open dag is één van de vele momenten waarop de academie haar deuren openzet voor het grote publiek. Het hele jaar door zijn er tientallen klasconcerten, voorstellingen en andere activiteiten op de academie zelf of elders in de stad en omstreken. Tijdens de open dag wordt er een beeld gegeven van het ruime aanbod van de academie.

Dit evenement wordt georganiseerd in het kader van de Composer in Residence van KADE Podiumkunsten. Meer info hierover op
https://www.deinze.be/composer-in-residence-frank-nuyts

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker