ElpeeKaffee IV met Jan Cappelle
Kunst & Cultuur > Lezingen & Debatten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Vrijdag 3 mei 2019 (van 20u00 tot 22u00)

/

Groene Wandeling 62

8790 Waregem

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Vanaf februari 2019 organiseert Atelier Offline de opvolger van de eerste serie Elpeekaffees in Biblab Waregem. Op 3 mei is Jan Cappelle uw gastheer!
Jan Cappelle is sinds 2008 Waregemnaar en verbaast zich nog elke dag over zijn nieuwe thuisstad. Uit sympathie voor de mensen van Atelier Offline duikt hij in zijn zeven-platen-tellende platenkast.
In het ouderlijke huis van de Cappelles in Wevelgem stond geen TV op de kast, maar wel een bak vol oude cassettes: alles van Willem Vermandere, veel van Jan De Wilde, iets van Jo Erens en het apekot van Vuile Mong. Voor muziek- en andere kwissen ben je bij hem dus aan het verkeerde adres.
Een eigen CD collectie groeide erg traag (3 CD’s per jaar en er waren jaren dat hij alleen maar muziek van REM kocht). Kleinkunst werd vervangen door achtereenvolgens klassiek, grunge, Frans chanson, veel indie, wereldmuziek en Roy Orbison.
Zijn liefde voor muziek is vooral een actief gebeuren gebleken: als toetsenman bij Het Zesde Metaal en Bergen en recenter als zanger-liedjesschrijver bij Het Onderspit. Door hun beperkte aantal werden enkele van de weinige albums in zijn bezit wel heuse soundtracks bij zijn leven. Met één van deze soundtracks laat hij jullie graag kennismaken in het Elpeekaffee!

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker