België - Panama @Devil's House
Sport > Bal- & Racketsport
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Maandag 18 juni 2018 (van 15u30 tot 19u30)

/

Sint-Pietersnieuwstraat 23

9000 Gent

GRATIS

Basistarief: 0,00 €; De toegang tot de match is gratis. Reserveren voor de WK match doe je door €10 drankbonnen aan te kopen. Zo ben je zeker dat je toegang hebt tot de Concertzaal! Let op: VOL = VOL!: 0,00 €

Samen vurig supporteren, fris getapte pintjes drinken, uitbundig vieren bij een doelpunt, arm in arm dansen en zingen of gewoon gezellig genieten: laat de WK voetbalgekte maar losbarsten!

We halen alles uit de kast halen om ons Belgische elftal een tricolore hart onder de riem te steken. Our playground? De befaamde Concertzaal van Vooruit, alwaar de matchen op groot scherm uitgezonden zullen worden.

Entree is helemaal GRATIS, het enige dat je hoeft te doen is online €10 aan dranktickets bestellen op www.devilshouse.be. En zoals steeds geldt: vroeg begonnen is half gewonnen. We trappen de start van iedere match af met een heuse happy hour: 1 MAES kopen = 1 MAES gratis.

En nu maar hopen dat het doelpunten regent!

Russia, here we come!

- Happy Hour
Maten, makkers, match!
1 Maes kopen = 1 Maes GRATIS

- Gratis toegang
De toegang tot de match is gratis. Reserveren voor de WK match doe je door €10 drankbonnen aan te kopen. Zo ben je zeker dat je toegang hebt tot de Concertzaal!
Let op: VOL = VOL!

- Info + tickets
Inkom + €10 drankbonnen = €10

Enkel online via www.devilshouse.be

Wij hopen uiteraard dat ook u dit event in uw medium zal publiceren. Heeft u daarvoor iets nodig, dan helpen wij u daar heel graag mee verder !

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker