Natuur-aquarellen (door kunstschilder Christian De Schepper). Niets is zo fijn en teder dan een mooi aquarel van de natuur. Wil je het wel eens proberen? Vanmiddag leert een kunstschilder je de knepen om het zelf te doen. In de tuin van de Oranjerie. Deelname is gratis. 16.00-17.30u: Voor kids > Nestkastjes maken (Stijn en Erik - Natuurpunt). Kom je mee een huisje bouwen voor de vogels? Straks wordt het weer winter en dan zitten ze graag veilig en droog. En mag je blij zijn dat jij voor hen hebt gezorgd. In de tuin van de Oranjerie. Deelname is gratis.' />
ZOMERINTPARK 2A
Evenementen > Opendeurdagen
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zaterdag 14 juli 2018 (van 10u30 tot 21u00)

/

De Pont 45

2970 Schilde

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

12.00-21.00u: we zijn open

NOTEER ECHTER: élke zaterdag kan je deelnemen aan onze wandeling, van 10.30u tot 12.00u!

10.30-12.00u: Wandelen > 'Hof ter Broecke' (gids: Patrick Anthoni - Scilla). Je wandelt door de geschie-denis van Schildehof aan de hand van verhalen over het "water in het park". Welkom in de vroegere tijden van het kasteel en haar bewoners.
Samenkomst: ingang Oranjerie. Deelname is gratis.

14.00-15.30u: Doe mee > Natuur-aquarellen (door kunstschilder Christian De Schepper). Niets is zo fijn en teder dan een mooi aquarel van de natuur. Wil je het wel eens proberen? Vanmiddag leert een kunstschilder je de knepen om het zelf te doen.
In de tuin van de Oranjerie. Deelname is gratis.

16.00-17.30u: Voor kids > Nestkastjes maken (Stijn en Erik - Natuurpunt). Kom je mee een huisje bouwen voor de vogels? Straks wordt het weer winter en dan zitten ze graag veilig en droog. En mag je blij zijn dat jij voor hen hebt gezorgd.
In de tuin van de Oranjerie. Deelname is gratis.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker