Podium: Katy Too & Oop
Muziek > Concerten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zondag 17 februari 2019 (van 15u00 tot 17u00)

/

Kapellensteenweg 234

2920 Kalmthout

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Katy Too, ‘de Vlaamse Americana’, in duo met Oop, alias Bart Boonen (gitaar)
Katy Too, alias Leen de Haes, is al lang geen groentje meer in de Vlaamse muziekwereld. Met Bint stond ze in de finale van Humo's Rock Rally en alsof dat alleen al nog niet genoeg is als adelbrief, leverde ze met 'Quest For Honey' (2012) een puik debuut af.
Vier jaar later brengt ze ‘Nine Lives’ uit, geruggensteund door Wigbert Van Lierde als producer. Samen vormen ze een goede tandem want het album krijgt mooie recensies van o.a. Rootstime, Ctrlaltcountry, luminousdash, daMusic, … .
De titelsong ‘Nine lives’ wordt in 2017 meer dan veertien weken gedraaid op nationale Radio 1 en diverse radio’s. 'De Vlaamse Americana van Katy Too'. Zo kondigde Ayco Duyster 'Nine Lives' aan op Radio 1…..

Katy Too speelt in duo met gitarist Bart Boonen die zorgt voor een feilloze en subtiele inkleuring van Katy’s songs. Bart speelde onder meer bij The Pop Gun, Guido Belcanto en Frank Deruytter.

"Leen De Haes, de dame achter de bij Johnny Cash geleende schuilnaam, heeft een stem met een uitzonderlijke zeggingskracht. Ze is niet gruizig als die van Lucinda Williams, noch hees als die van Gillian Welch. Nee, ze is eerder kristalhelder als die van de Allergrootste, genaamd Emmylou Harris." (Dani Heyvaert, Rootstime.be)

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker