Big Dave & Jokke
Muziek > Concerten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zondag 14 januari 2018 (van 17u00 tot 19u00)

/

Schaluin 78

3200 Aarschot

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Zin in een namiddag eigenzinnige, akoestische, in blues gefundeerde muziek? Big Dave en Jokke brengen een complexloze, pure vertolking van zwarte rootsmuziek, met een gevarieerd repertoire gaande van Skip James tot Junior Wells,…. van Son House tot Bo Diddley.

Dave Reniers (mondharmonica en zang) begon op zijn dertiende de 'harp' te bespelen en heeft dat blijven doen in verschillende Belgische bands zoals the Dizzy Dave Band, The Electric Kings, The Elmore D. Band 44rave.

Samen met Jokke Schreurs heeft hij al in de jaren negentig kroegen en clubs in de Benelux onveilig gemaakt. Ze kwamen mekaar opnieuw tegen in de nieuwste show van Warre Borgmans(Blèten), waarvoor ze samen het muziekgedeelte maakten. Dave heeft steeds zijn voorliefde voor de eenvoud van een gitaar-harmonica-zang line-up behouden, en een hernieuwde samenwerking met Jokke diende zich dus spontaan aan.

Jokke Schreurs (gitaar en zang) heeft er ondertussen zo'n dertig jaar als professioneel muzikant opzitten en staat vooral bekend als jazz-gitarist, maar hij groeide wel degelijk op met Son House, Big Joe Williams, Robert Johnson, Big Bill Broonzy,...
Dit is voor hem terug naar de roots.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker