Arteveldeconcerten - KM De Neerschelde
Muziek > Concerten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zondag 16 september 2018 (van 11u00 tot 0u00)

/

9000 Gent

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Het doet het Koninklijk Muziekverbond afdeling Oost-Vlaanderen - NBTA België vzw heel veel plezier u te mogen verwelkomen op onze projectwebsite met betrekking tot de Arteveldeconcerten 2018. Ook dit jaar organiseert het KMVB-NBTA vzw opnieuw, in samenwerking met de Stad Gent, de Arteveldeconcerten. Een editie wederom in het prachtige kader van de Vrijdagsmarkt te Gent.

Onze concertenreeks gaat van start op zondag 15 april 2018 en zullen eindigen, na een ongetwijfeld prachtige zomer, op zondag 30 september 2018. Gelet op de Gentse Feesten en de nodige logistieke voorbereidingen en werken achteraf, zullen er geen concerten doorgaan in de zogenaamde sperperiode. Via deze website bieden wij u graag tal van praktische informatie mee, zoals de historiek, uiteraard een gedetailleerd programma en zoveel meer. Wij danken uiteraard de diensten van de Stad Gent, alsook al onze sponsors, van harte voor de gewaardeerde steun die het mogelijk maken om het evenement ieder jaar grootser te maken. Van zodra het programma compleet is kunt u het hier ook in detail raadplegen.

Mocht u toch nog aanvullende informatie wensen, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren via de contactgegevens op deze website. Uiteraard niet aarzelen en zeker eens een kijkje komen nemen op één van onze concerten. Wij kijken er alvast naar uit. Graag tot dan!

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker