Spookjeswandeling - Duistere vertellingen vol griezelige pret voor kinderen
Evenementen > Rondleidingen
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zaterdag 14 augustus 2021 (van 19u00 tot 20u30)

Zaterdag 28 augustus 2021 (van 19u00 tot 20u30)

/

Spookjeswandeling - Duistere vertellingen vol griezelige pret voor kinderen

Steenplein 1

2000 Antwerpen

€10

Basistarief: 10,00 €

De spokenjager neemt kinderen en hun ouders graag mee voor een portie griezelige pret. Op donkere plekjes in de oude stad vertelt hij verhalen. Over geesten en spoken, en over Lange Wapper, de schrik van de stad. Een risico, want wie niet in het bovennatuurlijke gelooft, zou wel eens van gedachten kunnen veranderen, want met wat geluk ontdekken we zelfs een echt spook.

Wist je dat het spookt in Antwerpen? Over de Lange Wapper heb je misschien al gehoord, wat die allemaal uitsteekt, amai! Maar hij is niet de enige die de oude stad onveilig maakt. Ontdek dit alles tijdens de "Spookjeswandeling".

De spokenjager wijst de weg naar de donkerste plekjes in de oude stad. Daar vertelt hij verhalen en legendes uit duistere tijden. Toen gebeurden er soms vreemde dingen, die de mensen verklaarden door ze "geesten" of "spoken" te noemen. Tijdens een wandeling vol griezelige pret komen deze verrassende verhalen opnieuw tot leven.

Dit meebeleven vereist een portie moed die je alleen bij 6 tot 12-jarigen vind. Je mag je ouders meenemen, zo wordt het een belevenis voor hele gezin. Het blijft een risico, want wie niet in het bovennatuurlijke gelooft, zou wel eens van gedachten kunnen veranderen, want met wat geluk ontdekken we een authentiek Antwerps spook.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker