Voces8 - After Silence / Na de Stilte
Muziek > Concerten
ZONDAG
21
NOVEMBER

Zondag 21 november 2021

Van 16u00 tot 17u30

Voces8 - After Silence / Na de Stilte

Veemarkt 1

3300 Tienen

€25

Basistarief: 25,00 €; Categorie 1: 35,00 €

Het wereldberoemde Brits vocaal ensemble Voces8 is te gast in de Sint-Germanuskerk voor een indrukwekkend mooi concert. Het is het Tiense koor CBM dat in 2021 haar gouden jubileum viert, dat hen uitnodigde en aan Klassiek in de Kapel vroeg om hen op te nemen in de programmatie. Daar moesten we geen twee keer over nadenken.

Over Voces8 schreef het toonaangevende Gramophone Magazine: "The singing of VOCES8 is impeccable in its quality of tone and balance. They bring a new dimension to the word 'ensemble' with meticulous timing and tuning."

Het concert van Voces8 is gebaseerd op hun nieuwste plaat ‘After Silence’, dat het ensemble opdraagt aan de vier natuurelementen: aarde, vuur, lucht en water. Ze brengen muziek van o.a. Arvo Pärt, William Byrd, Eric Whitacre, Thomas Tallis, Claudio Monteverdi en Benjamin Britten.

Na de stilte komt muziek het dichtst bij het zeggen van het onzegbare, zei de Britse schrijver Aldous Huxley. Na afloop van dit concert zal je deze beroemde quote wellicht nooit meer vergeten.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker