Webinar Bekkenbodemtraining
Opleidingen & Workshops > Gezondheid & Sport
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Woensdag 21 oktober 2020 (van 19u30 tot 21u00)

/

Webinar Bekkenbodemtraining

Thuisstraat 1

8000 Brugge

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Ook in ongewone omstandigheden heeft CM een aanbod op maat. Zo lanceerden we een reeks online sessies. Verschillende gezondheidsthema's komen aan bod die versterkend zijn in deze tijden. Ben je benieuwd welke online sessies wij in petto hebben? Neem een kijkje via www.cm.be/agenda . #samenenvoorelkaar

Je bekkenbodemspieren zijn te belangrijk om te verwaarlozen.  Zij kunnen wat geen enkele spier kan: incontinentie voorkomen,   pijnklachten in de onderbuik verminderen en zorgen voor een betere seksualiteitsbeleving.

In deze workshop leer je eenvoudige, versterkende oefeningen die je overal en altijd kan uitvoeren. Na een korte theoretische uiteenzetting ga je meteen aan de slag onder begeleiding van een kinesitherapeute, gespecialiseerd in bekkenbodemtraining.

Praktische info De sessie bestaat uit een korte theoretische uiteenzetting ( anatomie ) en het aanleren van de oefeningen onder begeleiding van Kinesitherapeut Lisa Note. Losse sportieve kledij is aangeraden. 

Hoe werkt het? Schrijf je online in. Een dag vóór de start van de online sessie krijg je een e-mailtje van ons. Daarin vind je de deelnamelink. Op het uur dat de sessie start, klik je de link aan. Veel plezier!

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker