Outrar - Lia Rodrigues - Dans
Kunst & Cultuur > Theater & Dans
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Donderdag 20 mei 2021 (van 20u30 tot 21u30)

/

Outrar - Lia Rodrigues - Dans

nvt

1000 Brussel

€16

Basistarief: 16,00 €

Outrar betekent de ander worden, besmet worden door de ander in een praktijk van voortdurende uitwisseling. Na haar succesvolle choreografische meesterwerk Fúria een explosieve voorstelling die veel deining creëerde op de grote scène van het Théâtre National op het Kunstenfestivaldesarts in 2019 keert Lia Rodrigues terug om een werk te delen dat ze samen met haar gezelschap in Brazilië heeft ontwikkeld en dat tot stand is gekomen tijdens de laatste maand van Covid-19 gezondheidscrisis. Geconfronteerd met de onmogelijkheid om te reizen en de noodzaak om in Brazilië te zijn werkte ze online samen met de kunstenaars van haar dansgezelschap en met muzikanten om een nieuw project voor het festival te creëren, een project waarin de choreografie van continent naar continent reist, en van lichaam naar lichaam.
Outrar is een reeks choreografische instructies en een geluidsbrief die vanuit Brazilië wordt gestuurd naar Brazilianen die vandaag in Europa gevestigd zijn: een krachtige reis op de grens tussen afstand en nabijheid.

De voorstelling gaat door in open lucht (Tuin De Kriekelaar)

Direction, conception: Lia Rodrigues | With : Luyd Carvalho, Marllon Araújo, Volmir Cordeiro, Calixto Neto | Light and sound design : Pierre Willems | Commissioned and produced by Kunstenfestivaldesarts | Supported by: Kunstenwerkplaats

Gesproken talen : Nederlands

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker