Talent in de tent (reeks zaterdagmorgen)
Evenementen
ZONDAG
24
OKTOBER

Zondag 24 oktober 2021

Za 9 oktober 2021 - Za 25 juni 2022

Geen tijdstip beschikbaar

Talent in de tent (reeks zaterdagmorgen)

Oud-Heverleestraat 62

3001 Heverlee (Leuven)

€317

Basistarief: 317,00 €

Groeien in talent!
Een leuke workshopreeks van 8 weken, met toffe spelletjes, verhalen, en knotsgekke bewegingen. Hier ontdekken de kinderen de schat aan talenten in zichzelf en bij anderen. Ze zetten hun talenten in om nieuwe uitdagingen uit te proberen en daar voor te gaan (groeidenken). Fouten maken mag! Zo leren ze omgaan met hun eigen talenten en die van een ander. Het spel heeft een zeer positieve invloed op het groepsgevoel en de interacties binnen de groep. Op het einde van het kampje staat elk kind in de spotlights en krijgt het een plaatsje op het erepodium in onze talententent.

Spelenderwijs ontdekken de kinderen de schat aan talenten in zichzelf. Welke talenten bestaan er? Wat kan ik er mee doen? Kan ik een talent leren? Kan ik een hobby doen waarvan ik niet weet of ik er wel talent voor heb?

In deze workshop gaan de kinderen aan de slag met onze talentenactiviteiten. Kinderen leren hier hun eigen talenten kennen en inzetten. Ze leren ook meer uitdagingen uit te proberen en er voor te gaan (groeidenken). Ook de talenten van de vriendjes en vriendinnetjes worden in kaart gebracht. Zo leren ze omgaan met hun eigen talenten en die van een ander.

De workshopreeks bestaat uit 8 zaterdagnamiddagen, maar gaat niet door tijdens schoolvakanties. Elke week verwelkomen we hetzelfde groepje kinderen!
Met een uitpas kan je aan kansentarief deelnemen.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker