Slowart Jane Graverol ism MuZee
Evenementen
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Donderdag 24 juni 2021 (van 19u30 tot 20u30)

/

Slowart Jane Graverol ism MuZee

nvt

8400 Oostende

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Oppervlakkigheid en kunst gaan slecht samen. Toch glijden onze ogen tijdens een museumbezoek vaak vluchtig over een schilderij en richten zich dan alweer op het beeld ernaast.

Slow art is een methodiek om je waarneming in een context te versterken door één kunstwerk totaal op te nemen. Deze keer staat het schilderij L’Afrique inconnu, een werk van Jane Graverol, centraal.

Freelancegids van Mu.ZEE Elke begeleidt je virtueel in het kijken en onthaasten. Voorkennis is niet nodig. Je deelt wat je ziet en iedere opmerking is evenwaardig.
Na deze sessie is er op zaterdag 26 juni reünie in Mu.ZEE: afspraak in Mu.ZEE om het kunstwerk live te komen bekijken, met uitleg van Elke. Deelnemers betalen enkel hun toegangsticket; de gids is gratis. Meer details hierover krijg je op het einde van de online sessie.

Dit is een digitale activiteit. Na inschrijving ontvang je de link, waarmee je vanop je eigen laptop of computer kunt deelnemen. Nog geen ervaring met een digitale workshop? Geen probleem, we helpen je op weg!
Beschik je over een UiTPAS? Geef dan bij inschrijving je UiTPAS-nummer door. Wij zorgen ervoor dat er een extra punt bij komt.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker