Robrecht Vanden Thoren // Achteraf niet komen huilen
Kunst & Cultuur > Theater & Dans
DONDERDAG
2
DECEMBER

Donderdag 2 december 2021

Van 20u00 tot 20u00

Robrecht Vanden Thoren // Achteraf niet komen huilen

Molenstraat 51

9300 Aalst

€18

Basistarief: 18,00 €; -26 : 13,50 €; UiTPAS met kansenstatuut : 1,50 €; 65+ : 16,20 €; European Disability Card : 16,20 €

Kom maar op leven!

Robrecht is er een tijdje uit geweest. Een kind, pampers, slapeloze nachten, een stukgelopen huwelijk. Vooral dat laatste heeft erin gehakt. Maar eindelijk voelt hij weer hoop.

Hij had het nooit gedacht, maar hij heeft er weer zin in. Kom maar op leven, met al je uitdagingen. Hij is er klaar voor. Er is goesting en veerkracht. Hij mist nog wel wat zaken. Zo is hij niet gemaakt om alleen te zijn. Hij wil graag met iemand zijn gevoelens delen, een klankbord zijn. Wanneer hij echter opnieuw de wereld intrekt, merkt hij dat die nogal veranderd is. Zo blijken vrouwen tegenwoordig andere verwachtingen te hebben. Zijn oude trucjes worden niet altijd geaccepteerd.

Robrecht zakt een paar keer pijnlijk door het ijs. Hij besluit het nog één kans te geven. Nog één date. Die ging best oké. Nu zijn we twee weken verder. Maar het blijft stil aan de andere kant. Hij kan haar niet meer bereiken. De onzekerheid slaat toe. Plots ziet hij al zijn fouten glashelder in. O god! Wat voor iemand is hij? Was hij niet beter gewoon alleen thuis gebleven?

Robrecht Vanden Thoren

Robrecht Vanden Thoren (1982) is een Belgische acteur die studeerde in Eindhoven aan de academie voor drama. In het theater kennen we hem voornamelijk van Compagnie Cecilia (regie: Arne sierens) en Het KIP. In 2019 stond hij bij ons op de planken met 'De Hoogste Berg'.

Hij debuteerde op het grote doek in Nederland met de film 'Masterclass' van Hans Teeuwen. Terug in België speelde hij mee in tal van films en series. 'De laatste zomer', 'Offline', 'Code 37', 'Flikken', 'Quiz me Quick', 'Terug naar Morgen', 'Tegen de sterren op', 'Verborgen Verlangen', en het Emmy-winnende 'Wat Als?'.

De meeste mensen kennen hem echter van de één-reeks 'Tom & Harry' en van zijn memorabele vertolking in de veel bekroonde film 'Hasta la vista' waarvoor hij op het Internationaal Filmfestival van Cinoche (Quebec) de prijs van beste acteur in de wacht sleepte. Onlangs was hij te zien in 'The Best Of Dorien B' en de eerste Vlaamse actieduikbootfilm 'TORPEDO'.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker