Lekker Veilig "reis-gids voor mantelzorgers"
Opleidingen & Workshops > Gezondheid & Sport
DINSDAG
2
FEBRUARI

Dinsdag 2 februari 2021

Van 14u00 tot 16u00

Lekker Veilig "reis-gids voor mantelzorgers"

Andreas Vesaliusstraat 10/1

3000 Leuven

GRATIS

GRATISACTIVITEITER: € 0,00

Lekker Veilig: "(reis)-gids voor mantelzorgers"
Als je mantelzorger wordt, heb je vaak geen idee waar je mee te maken krijgt. Je rolt er in zonder het goed en wel te beseffen. Je bent er voor degene die jouw zorg en aandacht nodig heeft.
Maar als de zorgvraag ingewikkelder of zwaarder wordt, kom je als mantelzorger vaak terecht in een doolhof van diensten die er net zijn om je te ondersteunen.
De “(reis-)gids Mantelzorg” geeft terug richting en helpt je als mantelzorger bij het bepalen van de juiste weg in de zorg voor je naaste en vooral ook in de zorg voor jezelf.
Je komt in het eerste deel van de infosessie door de “gids Mantelzorg” te weten hoe je zorg kan dragen voor jezelf als mantelzorger door af en toe “respijt” in te bouwen.
In het tweede deel van deze infosessie focussen we ons op de “reisgids Mantelzorg”, die toont welke opties je als mantelzorger hebt om naast de dagelijkse zorgtaken ook terug een leukere activiteit zoals een vakantie met je naaste in te plannen.
In de vorm van een mini-vakantiesalon kan je hierbij bekijken welke organisaties (zorg-)vakanties op maat..... Zeker inschrijven, plaatsen zijn beperkt door de coronamaatregelen.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker